Gedurende het gehele jaar verhuren wij ons clubhuis aan derden (ivm regelgeving verhuren wij het gebouw niet aan familiefeesten, recepties, verjaardagen en trouwerijen). Voor deze gelegenheden zijn er binnen Zwartsluis meerdere gelegenheden beschikbaar. Binnen is er boven een zaal van 14x5 meter en een zaal van 8x7 meter te huur. Ook een keuken, 3 toiletten (met 1 douche), Mindervaliden toilet (met 1 douche) zijn beschikbaar tijdens verhuur. Buiten is een groot speel/ kampeerveld te gebruiken en zijn er aanlegplaatsen voor boten en kano's. Wel dient rekening gehouden te worden met een gezamenlijke entree met de BSO (buitenschoolse opvang, welke tijdens werkdagen aanwezig kan zijn indien men niet in de vakanties boekt).

Binnen en/of buiten huren

De huurprijs (2023) bedraagt voor kamperen in het gebouw "Fortresse” of buiten op het kampeerterrein € 8.00 p.p.p.n. Per nacht word er minimaal € 120.00,-- in rekening gebracht ( dus minimaal 15 personen ) ongeacht het aantal mensen of nachten dat u op het clubhuis verblijft. Voor het legen van de container worden vaste kosten in rekening gebracht. Voor een dag € 20,00 Voor een weekend € 30,- En per week € 65,- Deze kosten komen bij de eerder genoemde huurprijs.

  • Begane grond: toiletten, douches en keuken. [download plattegrond]
  • Eerste verdieping:  (14x5 meter), Zaal 2 (7x8 meter). [download verdieping]
  • Buiten terrein: basketbalveld, kampvuur plaats (indien vergunning is afgegeven door de gemeente), kanosteiger (strandje), overdekt zwembad en een 3 tal speelvelden.


Tevens is het mogelijk om onze vletten te huren zonder tuigage. MBL (Machtiging Boot Leiding) met CWO (Commissie Watersport Opleidingen) is een vereiste om te huren. De verhuurprijs is € 50,-- per vlet per dag.

De kosten van normaal gebruik van nutsvoorzieningen evenals toeristenbelasting zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Voor verdere vragen en/of reserveren kunt u contact opnemen met Jochem Haak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betaling

Vier weken voor aanvang van de huurperiode dient de verwachte huurvergoeding te worden overgemaakt naar IBAN / bankrekeningnummer. NL41 ABNA 0861 6034 86 t.n.v. ST BEH V PIETER M GROEP onder vermelding van het contractnummer. Tegelijkertijd dient een borgsom te worden voldaan van € 100,-- Zo snel mogelijk na afloop van de huurperiode wordt de borgsom aan de huurder terug betaald onder verrekening van eventuele schaden, schoonmaakkosten en eventuele verschillen in het aantal overnachtingen / personen.

Wat is er zoal in de buurt te doen?